foradia subscriutegrat

Milers de persones visitaran a Alcoi el Campament dels Reis Mags 2018

• El 5 de gener, més de 7.000 persones podran visitar el Campament Reial 2018, un espai que amplia la màgia que caracteritza el Nadal Alcoià. • la Tourist Info ha presenciat llargues cues de gent des de primera hora del matí que vol adquirir la seua entrada

El 5 de gener, més de 7.000 persones podran visitar el Campament Reial dels Reis Mags 2018, per tercer any consecutiu. Un espai que amplia la màgia que caracteritza el Nadal Alcoià.

L’èxit del Campament es demostra any rere any, no tan sols amb la visita de milers de persones, sinó amb la velocitat amb la qual els visitants adquireixen les entrades anticipades.

Les entrades amb autobús del Campament es van esgotar als 9 minuts d’obrir la seua venda per internet. Van ser més de 1000 persones connectades simultàniament.

Avui, dia 7 de desembre, la Tourist Info ha presenciat llargues cues de gent des de primera hora del matí que vol adquirir la seua entrada. Cal afegir que el dia 5 de gener el Campament Reial també oferirà algunes entrades al públic.

Són indicis aquests que demostren, un any més, com el Nadal Alcoià emociona a locals i visitants.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *