foradia subscriutegrat

Una pista de gel amplia de nou l’oferta d’oci del Nadal Alcoià

• Un atractiu més per a ambientar i complementar les propostes d’oci durant tot el Nadal Alcoià. • De dilluns a divendres l'horari serà de 17 a 21 hores i els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 i de 16.30 a 21.30

La Plaça de Dins d’Alcoi compta de nou amb una pista de gel per a patinar. Un atractiu més per a ambientar i complementar les propostes d’oci durant tot el Nadal Alcoià.

La pista, que ocupa uns 280 metres quadrats, compta amb una caseta per al lloguer de patins de fulla, a un preu de 4 € cada mitja hora. Compta, també, amb un perímetre de seguretat de 180 metres al voltant que facilita el pas als vianants.

Estarà oberta fins al 7 de gener. De dilluns a divendres l’horari serà de 17 a 21 hores i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 i de 16.30 a 21.30. Des del 23 de desembre s’aplicarà l’horari de festiu per les vacances escolars.

A més hi haurà una campanya escolar de l’11 de desembre fins al 22 de desembre, i el preu serà de 2 euros per cada mitja hora.

El servei no ha suposat cap cost econòmic per a l’Ajuntament. I la pista és 100% ecològica. “L’any passat va agradar molt la iniciativa, a la gent li vam donar un al·licient més per vindre al centre de la ciutat i gaudir del nostre Nadal”, explica el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *