foradia subscriutegrat

El cor del Misteri d’Elx protagonitza un concert benèfic a Alcoi

• Aquest dissabte 24 de setembre la ciutat d'Alcoi gaudirà amb un privilegi únic. • La venda d'entrades anirà destinada a ajudar a l'economat interparroquial de Càritas Alcoi

misterielxaalcoi

En molt poques ocasions l’Escolania del Misteri d’Elx, el cor del Misteri d’Elx, ix de la seua ciutat per a oferir un recital de semblants característiques. En aquest sentit, aquest dissabte 24 de setembre la ciutat d’Alcoi gaudirà amb un privilegi únic gràcies a l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris.

Les veus blanques de l’Escolania del Misteri d’Elx oferiran un recorregut musical amb peces de diversos autors i obres com a ‘Ave María’ d’Arcadet, ‘Glorious’ de David Achuleta, ‘Ave María’ de G. Caccini, ‘Por lo bello de la tierra’ de John Rutter, així com una selecció de motets del Misteri d’Elx, entre altres, ‘Salve Regina Princesa’, ‘Araceli’, ‘Coronación’ i ‘Gloria’.

A banda de celebrar els 75 anys de l’elecció de la patrona alcoiana, el concert té un caràcter benèfic, posat que la venda d’entrades anirà destinada a ajudar a l’economat interparroquial de Càritas Alcoi.

Més de cinc-cents anys de tradició ininterrompuda constitueixen el cor de veus blanques en el Misteri d’Elx (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2001. Actualment està format per 48 veus de xiquets entre 7 i 14 anys i un cor juvenil de 29 veus amb xics i xiques d’entre 15 i a 17 anys, tots sota la direcció de Francisco Gonzálvez Valero.

Les entrades (a un preu únic de 10 euros) amb caràcter benèfic es poden adquirir a la taquilla del Calderón, al Centre Cultural i també a través d’Internet, a la pàgina

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *