Foradia subscriutegrat

Conéixer la història del Jazz Club El Mussol amb la Fundación Mutua Levante

• La Fundación Mutua Levante ha dedicat una exposició al Jazz Club El Mussol, ‘Take Five’, amb motiu de la celebració del 5é aniversari de l’associació cultural • En aquesta es pot gaudir dels fets més significatius de la història d’El Mussol, així com de material representatiu del seu esperit, que és el gust per la música jazz


La Fundación Mutua Levante ha dedicat una exposició al Jazz Club El Mussol, ‘Take Five’, amb motiu de la celebració del 5é aniversari de l’associació cultural. En aquesta es pot gaudir dels fets més significatius de la història d’El Mussol, així com de material gràfic i visual representatiu del seu esperit, que és el gust per la música jazz en totes les seues derivacions estilístiques i la seua promoció per les comarques del voltant.

És en 2014 quan naix el Jazz Club, de la mà d’algunes amigues i amics amants de la música jazz. Des de llavors, tal com ens comenta Paco Pascual, ha organitzat la realització de vora 80 concerts, inicialment al Pub Harley d’Alcoi i, des de maig del 2015, a la Cafeteria Casablanca; i vora 80 programes de ràdio dedicats a la divulgació de l’estil musical. Amb aquesta trajectòria, el Club s’ha consolidat com una entitat que afegeix un valor cultural a les nostres comarques d’alta qualitat.

Cal destacar que la Fundación Mutua Levante col·labora amb el Jazz Club des de l’any 2017, quan va facilitar un piano triat pel pianista italià Fabio Miano, “pel seu so dolç i adient per als frasejos i virtuosisme dels intèrprets”.

Per a la Fundació Mutua Levante, col·laborar amb el Club, i organitzar aquesta exposició, “és una manera de contribuir a la creativitat i a l’enriquiment cultural de les persones”.

L’exposició es pot gaudir fins al 24 d’octubre, en el següent horari: al matí, de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores; i a les vesprades, de dilluns a dissabte, entre les 18.00 i les 21.00 hores.

Per altra banda, El Mussol ja té configurat el programa de concerts d’aquesta temporada, que finalitzarà en maig. Les pròximes actuacions tindran lloc el dijous 18 d’octubre a la Cafeteria Casablanca, a les 20.30 hores, amb l’actuació de Gysler/Pérez/Nick Trío & Patxi Valverde; i el dijous 25 d’octubre, al mateix local i la mateixa hora, amb l’actuació de Javier Navas Quartet.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *