foradia camaraalcoi

Ciudadanos proposa en Els Corts destinar ajudes al cotxe elèctric

• Proposen destinar quasi un milió d'euros al foment del vehicle elèctric entre els conductors del País Valencià. • “Malgrat que cada dia veiem més cotxes elèctrics en les carreteres, la veritat és que el seu ús encara és minoritari”


Ciudadanos ha presentat en Els Corts Valencianes una esmena a la Llei de Pressupostos de la Generalitat en la qual proposen destinar quasi un milió d’euros al foment del vehicle elèctric entre els conductors del País Valencià.

“És fonamental el desenvolupament d’aquesta alternativa de transport, per la qual cosa els millors projectes relacionats amb la implantació d’aquests vehicles necessitarien, segons els nostres càlculs, ajudes públiques de fins a 500.000 €”, ha explicat la diputada Rosa García.

“Davant els actuals nivells de contaminació en les principals ciutats, estem en un moment crucial per al suport a aquest tipus d’alternatives favorables amb el medi ambient”, ha afegit la portaveu d’Indústria de Cs, que ha sol·licitat per açò a la Conselleria d’Economia Sostenible una altra partida de fins a 300.000 € per al desenvolupament d’una xarxa de punts de recàrrega també en espais privats.

“Malgrat que cada dia veiem més cotxes elèctrics en les carreteres, la veritat és que el seu ús encara és minoritari”, ha comentat la diputada, per a qui el cost dels mateixos i la falta d’incentius econòmics són “els principals obstacles perquè les famílies valencianes es decanten per aquest tipus de vehicles”.

Per açò, García ha destacat la importància de la conscienciació davant el treball col·lectiu per reduir la contaminació, però, ha assegurat, “aquesta labor ha d’anar acompanyada de programes d’ajudes a l’usuari i empreses”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *