foradia subscriutegrat

L’exrector de la Universitat de València Esteban Morcillo, fill adoptiu d’Ontinyent

• L'acte, obert al públic, tindrà lloc a la Sala Gomis a partir de les 19:30h • El títol de fill adoptiu és un reconeixement als treballs de Morcillo per ajudar a desenvolupar el Campus de la Universitat d’Ontinyent

Esteban Morcillo, catedràtic de farmacologia i exrector de la Universitat de València, rebrà el títol de fill adoptiu d’Ontinyent. En 2014 ja va rebre la Medalla d’Or de la Ciutat. L’acte, obert al públic, tindrà lloc a la Sala Gomis a partir de les 19:30h i comptarà amb la presència de representants polítics, de la comunitat universitària i d’associacions locals que han donat suport a la proposta.

El títol de fill adoptiu és un reconeixement als treballs de Morcillo per ajudar a desenvolupar el Campus de la Universitat d’Ontinyent. Durant el seu rectorat a la Universitat de València, període durant el qual la institució va invertir 3 milions d’euros al nou edifici del Campus d’Ontinyent, als que s’afegien posteriorment altres 1’5 milions per a l’adequació.

A més, durant el mateix període es van posar en marxa Unisocietat, la Universitat de Tardor o la Càtedra Conjunta de les universitats de València i Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *