foradia cdturisme

Les jornades d’animació de l’EASDAlcoi comptaran amb destacats professionals

• L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi ha organitzat unes Jornades d'Animació que es desenvoluparan del 18 al 21 de desembre • Comptaran amb destacats conferenciants que oferiran els seus coneixements i experiència als alumnes i a tot aquell que vulga acostar-se.


L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha organitzat unes Jornades d’Animació que es desenvoluparan del 18 al 21 de desembre. Comptaran amb destacats conferenciants que oferiran els seus coneixements i experiència als alumnes i a tot aquell que vulga acostar-se.

D’entre les figures més destacades està Jaime Maestro, que actualment està dirigint Animal Crackers conjuntament amb Tony Bancroft (director de Mulan) i Scott Java. Aquesta pel·lícula, d’àmbit internacional, comptarà amb les veus d’actors reconeguts com Emily Blunt, Sylvester Stallone o Danny DeVito. A més, cal recordar que Jaime Maestro, en el 2003 amb seu primer projecte, el curt Sr. Trapo, va guanyar un Goya i va estar pre-nominat als Oscars. Aquest professional del sector de l’animació centrarà la seua conferència en “Produccions i coproducccions en 3D”.

Altre dels ponents que participarà en aquestes jornades és l’alcoià Pablo Llorens, guanyador del Goya a millor curt d’animació en el 1995 amb Caracol, col, col i també en el 2005 amb El enigma del chico croqueta. En aquest cas, Llorens oferirà una ponència sobre “Els secrets del Stop Motion” i un taller pràctic de “Modelatge i Lypsinc”.

També hi prendrà part Maria Trénor, qui també va estar nominada als Goya amb seu curt animat Exlibris en l’any 2011, i que posteriorment amb Con qué la lavaré va recollir 14 guardons, d’entre els què destaca el de la Berlinale International Film Festival. En aquest cas, Trénor ens parlarà de “La investigació en un projecte personal”.

Cal destacar també la taula redona, “Sector professional de l’animació valenciana, context actual i oportunitats”, que tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de desembre amb la presència de figures importants de la producció audiovisual valenciana com Paloma Mora, presidenta de l’Associació Valenciana de Empreses Productores d’Animació; Jose Luis Moreno, Director de CulturArtsIVAC; i César Martí, director de Continguts i Programació de la nova radiotelevisió valenciana “À Punt“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *