foradia mediambient

“Un dia de gossos”, jornada solidària animal a Ontinyent

• “Un dia de gossos”, esdeveniment a Ontinyent per a recaptar fons i donacions per als animals abandonats i conscienciar a la ciutadania de l’adopció de mascotes. • “S’apropa el Nadal, i en aquestes dades moltes famílies decideixen portar a les seues cases una mascota, és molt important conscienciar que un animal no és un joguet"


Un dia de gossos”, esdeveniment a Ontinyent per a recaptar fons i donacions per als animals abandonats i conscienciar a la ciutadania de l’adopció de mascotes.

Organitzat per l’Ajuntament i la protectora Vinculados, tindrà lloc al pàrquing de la Sala Gomis i inclourà activitats per a tota la família. També s’han integrat entitats com Adopta un Amigo, la Protectora la Vall d’Albaida i La Guarda.

En la jornada de diumenge hi haurà tallers infantils, ludoteca, un photocall i música. A les 10:30 hores se celebrarà una classe d’Hip-hop; a les 12:15, començarà un concurs de mascotes en el qual es premiarà al més obedient, el que tinga millor dentadura o el iaio millor conservat, entre altres categories. Les activitats continuaran amb una exhibició de Dog Dancing, una desfilada de gossos que busquen una família i, a la vesprada, una exhibició de ball infantil i d’adults.

A més, hi haurà un arbre de Nadal, en el qual es podrà dipositar donacions de pinso per a les mascotes de la protectora. Totes les activitats seran gratuïtes amb l’excepció del concurs de mascotes (4€) i la classe d’Hip-hop (3€) per a les quals serà necessari inscriure’s abans en la Clínica Veterinària Hiroc (Ontinyent) o en la tenda Cien Mil Hijos (Ontinyent i Albaida).

Patricia Folgueras, regidora de Sostenibilitat, anima a veïns i visitants a participar en aquesta jornada lúdica i solidària: “s’apropa el Nadal, i en aquestes dades moltes famílies decideixen portar a les seues cases una mascota, és molt important conscienciar que un animal no és un joguet, que hem de ser responsables amb ell, i, sobretot, que hi han molts gossos i gats que busquen una casa on viure, no és necessari comprar quan podem adoptar” declarava.

Per això recorda que “hem de fer un esforç en la prevenció de l’abandonament, i per tant les accions de sensibilització, educació i tinença responsable de les mascotes són fonamentals”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *