foradia subscriutegrat

Els dissabtes de desembre el bus d’Alcoi serà gratuït

• L’objectiu de fomentar el transport urbà durant el Nadal. • Amb la mesura s’espera reduir l’ús de transport privat al Nadal, una època en la qual els carrers de la ciutat es troben especialment atapeïts de gent


El servei d’autobús urbà serà gratuït per a la ciutadania durant els pròxims dies 16, 23 i 30 de desembre. Una acció que es du a terme per tercer any consecutiu a Alcoi amb l’objectiu de fomentar el transport urbà durant el Nadal.

Amb la mesura s’espera reduir l’ús de transport privat al Nadal, una època en la qual els carrers de la ciutat es troben especialment atapeïts de gent, siga realitzant les tradicionals compres o gaudint de les particularitats del Nadal alcoià. El Centre exemplifica com cap altre barri aquesta realitat, pel qual es veuria beneficiat de la reducció en l’ús de vehicles privats.

Tanmateix, la descongestió de trànsit que haurà d’experimentar El Centre afavorirà les imminents actuacions al Pont de Sant Jordi, les quals, coincidint amb alguns dels dies de bus gratuït, seran el 15-16 i 22-23 de desembre. Si bé és cert que el pont mantindrà un dels carrils oberts durant aquests dos períodes, la reducció de trànsit facilitarà la instal·lació dels pilons a les voreres. Recordem que el primer carrer a tallar-se serà el que discorre des del Centre cap a l’Alameda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *