foradia elgrat

Pablo de Gracia: “resulta imprescindible participar en les eleccions europees”

El 26 de maig • Eleccions Europa 2019 • Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi i vicepresident segon del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, ens parla de les opcions polítiques i els candidats que millor podrien representar els interessos de la ciutadania i del territori

El 26 de maig, totes i tots els espanyols tindrem l’oportunitat de votar als nostres representants europeus. Parlem amb algunes figures públiques d’importància del nostre entorn perquè ens traslladen quina és, des del seu punt de vista, la importància de participar amb el nostre vot a la nova composició del Parlament Europeu.

Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi i vicepresident segon del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, opina que aquest 26 de maig “resulta imprescindible participar en les eleccions europees, i més ara que alguns països estan posant en dubte la mateixa Unió: hem de treballar conjuntament per millorar la vida”.

Des del seu punt de vista, Europa ha ajudat a fomentar molts dels avanços que avui podem gaudir. Entre ells, podem citar la millora del teixit econòmic, la innovació tecnològica i la competitivitat empresarial, àmbits que “hem de continuar desenvolupant i que Europa pot ajudar a fer-ho a través de les seues ajudes. I per la nostra part, intentarem que eixes ajudes arriben a les nostres comarques”.

“Cadascú ha de votar al partit amb el qual s’identifique, jo personalment ho faré a partits que no aposten per radicalismes”, conclou de Gracia.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *