foradia mediambient

Guanyar demana solucions als punts inaccessibles per a persones amb mobilitat reduïda

• Guanyar Alcoi demana solucions urgents a les “greus deficiències pel que fa a l'accessibilitat en edificis públics o d'organismes públics” • "Són moltes les queixes de ciutadans i ciutadanes que pateixen aquestes deficiències”.

Guanyar Alcoi demana solucions urgents a les “greus deficiències pel que fa a l’accessibilitat en edificis públics o d’organismes públics”, ja que són moltes les queixes de ciutadans i ciutadanes que pateixen aquestes deficiències.

La regidora Vicky Llàcer destaca edificis municipals inaccessibles per a persones amb mobilitat reduïda com l’Hospital Suec-Noruec, on s’alberga l’Escola d’Adults Orosia Silvestre, o edificis d’organismes públics com el SUMA. També els carrers de la zona del Partidor, “on existeixen perillosos passos de vianants d’entrada a l’escola de Sant Vicent, voreres estretes i elevades que són quasi intransitables per a persones amb diversitat funcional i dificulten la seua vida quotidiana”.

La plataforma recorda que en 2014 es va aprovar el Pla Integral d’Accessibilitat a través del qual “el Govern de Toni Francés” “es va comprometre a destinar 21.000 € per a l’estudi inicial i 75.000 € per a realitzar les primeres inversions en matèria d’accessibilitat”.

A pesar d’aquests compromisosAlcoi no compta amb un pla integral, sinó amb un de parcial que sols abasta el 31% dels carrers de la ciutat”, per això Guanyar considera que “és intolerable l’actitud del Govern de Toni Francés”. A més, continua denunciant, a les persones que pateixen aquesta falta d’accessibilitat i realitzen propostes alternatives per tal de millorar-la, “ni tan sols es prenen en consideració”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *