Foradia

La Nova d’Alcoi prepara un triple disc per al seu 175é aniversari

• La Societat Musical Nova d’Alcoi ha gravat aquest cap de setmana passat música festera d’autors alcoians que formarà part del disc • La sala d’assaig de la seua seu social, al carrer Perú, es va convertir, per dos dies, en un estudi


La Societat Musical Nova d’Alcoi ha gravat aquest cap de setmana passat música festera d’autors alcoians que formarà part del disc que està preparant amb motiu del seu 175é aniversari.

La sala d’assaig de la seua seu social, al carrer Perú, es va convertir, per dos dies, en un estudi on els micròfons de Visualsonora i els faristols s’entrellaçaren per a ser testimonis d’una gravació realitzada per més de 75 músics de la Nova dirigits per Juan Doménech.

Així, en tres sessions, entre el dissabte i el diumenge, els intèrprets van enregistrar “Na Valora. Sons de renaixença” de José María Valls Satorres, el poema simfònic “La despedida de Abu Abdala” de Gonzalo Blanes Colomer i les marxes mores “Mahayuba” de Rafael Casasempere, “Genna al Ariffde Evaristo Pérez Monllor, “Abencerrajes y Cegríes” de Gonzalo Blanes Colomer i “L’Entrà de la Kábila Ben Kurda” de Camilo Pérez Monllor per acabar amb “En el Oasis” d’Eliseo Martí Candela.

Totes aquestes obres es podran escoltar en el triple disc que la Música Nova d’Alcoi presentarà en 2018.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *