foradia subscriutegrat

Prioritats d’Oltra a Alcoi: pobresa, exclusió i dependència

• Mònica Oltra, ha visitat l’Ajuntament d’Alcoi i s’ha reunit amb l’Alcalde • Mònica Oltra han parlat de la necessitat de la llei per la dependència

La Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra, ha visitat l’Ajuntament d’Alcoi i s’ha reunit amb l’Alcalde per parlar sobre diverses qüestions.

monica oltra alcoi copiaEn primer lloc s’ha dirigit a la premsa l’Alcalde, recalcant l’estat de dificultat que en l’anterior legislatura han tingut els ajuntaments per tal de “treballar per les famílies que estan patint la crisi” i els avanços que l’actual govern autonòmic, del qual forma part Oltra, està realitzant.

Per la seua part, Mònica Oltra han parlat de la necessitat de “desplegar bé la llei per la dependència, ja que la nostra comunitat ha sigut durant anys la pitjor, dit per l’observatori de la dependència, en aplicar-la”. Ha comentat que estem en fase de transició d’aquest desplegament, amb les dificultats que comporta.

La renda garantida de ciutadania ha sigut altre dels temes als quals més importància ha donat la Consellera: “una renda que s’ha incrementat substancialment, tenint unes bosses de pobresa molt grans, un 33% de valencians i valencianes en exclusió social. Això ha de ser una prioritat”.

Finalment, a més de mencionarels canvis normatius necessaris per facilitar que les ajudes arriben abans a la gent”, Oltra ha fet insistència en persones amb malalties mentals, “les grans oblidades”, i en concret del centre de malalts mentals d’Alcoi, “que per al últim trimestre d’enguany ha d’estar en funcionament”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *