Foradia elgrat

Rotary Club Alcoi promociona tres productes locals per a lluitar contra la polio

• Herbero de Mariola, torró artesà a la pedra i peladilles són els protagonistes del producte solidari que ha preparat el nou Rotary Club Alcoi Font Roja. • La iniciativa pretén obtenir fons per a destinar-los a benèfics solidaris: lluitar contra la malaltia de la polio.

Herbero de Mariola, torró artesà a la pedra i peladilles són els protagonistes del producte solidari que ha preparat el nou club de Rotary International en la ciutat, Rotary Club Alcoi Font Roja.

La iniciativa pretén obtenir fons per a destinar-los a benèfics solidaris: lluitar contra la malaltia de la polio. Per a açò compte, a més, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates.

D’altra banda, els membres de Rotary Club Alcoi Font Roja (en Formació) volen aprofitar presentar la nova associació alcoiana a la resta de clubs rotarios. També es pretén expandir el nom Alcoi i mostrar alguna de les seues especialitats gastronòmiques.

Per a açò, Rotary Club Alcoi Font Roja ha fet arribar a bona part dels clubs d’Espanya un dossier informatiu en el qual s’explica l’elaboració i característiques d’aquests tres productes. S’explica en el document la denominació d’origen ‘Herbero de la Serra de Mariola (Alacant)’, com es fabrica o la història i el percentatge de cada
ingredient del torró a la pedra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *