foradia becasivace

Finalitzada la rehabilitació de l’ermita del Preventori per 31.968 €

• S’han solucionat les filtracions, humitats i problemes en el muret perimetral.

El Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi va inspeccionar l’Ermita de Sant Cristòfol i va detectar diferents problemes de filtracions i humitats en l’interior així com en els murs exteriors i en els murets del perímetre. La valoració tècnica realitzada indicava que calia cometre una rehabilitació de la mateixa per tal de què l’edifici no es degradara sense remei.

Les obres de reparació de l’Ermita del Preventori ja estan acabades. Les ha realitzat l’empresa “Afema Obras y Servicios”, que va presentar la millor oferta a l’Ajuntament, sent l’import total de 31.968 euros.

S’han solucionat les filtracions, humitats i problemes en el muret perimetral.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, comenta: que veient les deficiències exteriors que presentava de l’ermita del Preventori, es va encarregar al Departament una inspecció en profunditat d’aquesta. Les deficiències eren sobretot, de filtracions d’aigua i del mur exterior però “tècnicament es va considerar necessari actuar, tot i les dificultats d’accés a aquest punt, les obres ja estan acabades”.

Aquest espai està situat en un paratge molt estimat i utilitzat per molts alcoians, “i nosaltres som responsables en última instància que els nostres fills i néts també puguen gaudir del meravellós entorn natural que tenim a Alcoi. Al llarg del 2016 hem seguit treballant per a mantenir eixe perímetre natural únic que tenim els alcoians, realitzant millores i actuacions en diferents espais com la Font Roja, Racó Sant Bonaventura, Sant Antoni, el Molinar, la Via Verda, i el Preventori”, ha afegit Martínez.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *