lasarga subscriutegrat

À Punt crea sinergies entre educació, cultura, investigació, esport i normalització lingüística

• À Punt coordinarà els  àmbits d'educació, cultura, divulgació de la investigació, potenciació del món de l'esport i la normalització lingüística • "À Punt omplirà de recursos les nostres escoles i serà altaveu per a crear públic cultural i per a promoure l'activitat esportiva", així ho afirma Vicent Marzà


À Punt coordinarà els  àmbits d’educació, cultura, divulgació de la investigació, potenciació del món de l’esport i la normalització lingüística. Així es desprén del conveni de col·laboració signat entre la conselleria de Cultura i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

El president de la CVMC, Enrique Soriano, ha explicat que “aquest conveni permet donar la màxima rendibilitat als recursos de la nostra comunitat“.

À Punt omplirà de recursos les nostres escoles i serà altaveu per a crear públic cultural i per a promoure l’activitat esportiva”, així ho afirma Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació Cultura i Esport del País Valencià.

I ha fet èmfasi en els referents mediàtics per als xiquets i xiquetes valencians, “no només per a gaudir a casa, sinó també per a treballar a l’escola”, en referència a l’espai ‘La Colla’ de la web d’À Punt, amb sèries infantils en valencià i en anglés.

D’altra banda, la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, ha assenyalat que “la ràdio pública autonòmica i la web d’À Punt reflecteixen la recuperació de moltes coses“.

Per exemple, els mitjans de comunicació públics autonòmics seran també un aparador per a difondre la riquesa patrimonial valenciana i els diferents espais museístics en diferents formats.

Pel que fa als esports, el conveni apunta al disseny de programació específica de promoció de l’esport base valencià de diferents modalitats esportives, tenint en compte també la perspectiva de gènere i diferents projectes en què l’esport és una eina d’inclusió social, així com el fet de donar a conéixer l’ampli elenc d’esportistes valencians de tot tipus d’esports que porten molt de temps invisibilitzats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *