foradia camaraalcoi

Les persones aturades del País Valencià ja no paguen pels medicaments receptats

• Aquesta ha sigut una mesura impulsada per Podem en Les Corts Valencianes i aprovada en els Pressupostos Autonòmics de 2018 • Els pensionistes amb rendes anuals de menys de 18.000 euros, per la seua banda, paguen el 10%.


Aturats i aturades del País Valencià no han de pagar per rebre medicaments receptats mèdicament. Aquesta ha sigut una mesura impulsada per Podem en Les Corts Valencianes i aprovada en els Pressupostos Autonòmics del 2018, entrada en vigor l’1 de maig, amb un finançament inicial de 35 milions d’euros.

Tampoc paguen els medicaments receptats diferents col·lectius socials vulnerables, com són persones amb discapacitats, persones amb rendes d’integració social o preceptors de pensions no contributives. Els pensionistes amb rendes anuals de menys de 18.000 euros, per la seua banda, paguen el 10% dels medicaments.

Des de Podem Alcoi es congratulen per la mesura i comuniquen que continuaran treballant per ampliar el dret a més col·lectius. Segons Aarón Ferrándiz, membre de Podem Alcoi, “queda per ampliar el ventall de col·lectius que puguen beneficiar-se d’aquesta mesura acordada en els Pressupostos del 2018, com són els treballadors i treballadores pobres i les famílies monoparentals”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *