foradia subscriutegrat

12.500 espectadors gaudeixen del Tirisiti durant la campanya escolar

• Han estat finalment 201 els centres de fora de la ciutat que han recorregut els carrers del centre admirant els diferents elements del Nadal Alcoià • Cal mencionar als col·laboradors de la campanya solidària per a l’Economat de Càritas, que enguany han aportat vora 500 quilos d’aliments.


12.500 espectadors han gaudit del Betlem de Tirisiti durant la campanya de representacions escolars que va començar el 29 de novembre. Caldria afegir els vora 1.000 mestres, personal de suport i acompanyats que també han pogut gaudir del nostre personatge més nadalenc.

Han estat finalment 201 els centres de fora de la ciutat que han recorregut els carrers del centre admirant els diferents elements del Nadal Alcoià. Coneixent els museus de la ciutat i l’entorn natural que ofereix.

Han estat molts els grups que han visitat el Casal del Nadal i el MUBOMA, sobretot grups de xiquets. Els més majors han optat pel Casal de Sant Jordi. Molts han visitat també, les exposicions que hi ha obertes, com la dels ‘Els Reis Mags d’Alcoi’, a la Fundació Mutua Levante, o la de l’Associació Betlemista d’Alcoi a l’església de Santa Maria.

Destaca l’assistència de grups d’estudis per a majors que organitzen visites a Alcoi, on destaca la presència de dones. Enguany ens han visitat des de Miramar, València, Elx o Alacant.

Cal mencionar també als col·laboradors de la campanya solidària per a l’Economat de Càritas, que enguany han aportat vora 500 quilos d’aliments.

Per altra banda, l’entrada del Betlem de Tirisiti ja compta amb els antics titelles del segle XIX donades per la família Peidro a l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *