foradia subscriutegrat

Climent acusa Francés de malbaratar diners alcoians en vies judicials inútils

• “El govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc". • Així ho afirma Anna Climent, regidora de Compromís a Alcoi, en referència al rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova.

El govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc amb una intencionalitat clara”, afirmació d’Anna Climent, regidora de Compromís a Alcoi, en referència al rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova.

Climent assegura que des de Compromís “ja vam advertir al govern de Toni Francés en la passada legislatura que la gestió judicial que estava fent-se del tema no era l’adequada, i el temps ens ha donat la raó, l’estratègia dels recursos presentats no tenia cap futur”.

Compromís va denunciar al plenari que l’única via per a frenar la ubicació d’aquest projecte immobiliari era “exigir que les màquines no entraren”.

En qualsevol cas, hi ha altres denúncies fetes sobre irregularitats en el projecte que encara estan pendents de resoldre, i eixes, sí que s’incideix sobre el perjudici ambiental.

La regidora finalitza dient que Compromís es manté en la seua postura: “Alcoinnova és un projecte important per a la ciutat i per a la comarca però la ubicació escollida atempta contra el medi ambient i per tant no és la correcta”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *