Foradia ajualcoitel

Els Reis arribaran de l’Orient a Benilloba per la carretera de Cocentaina

• Arribaran a partir de les 18.30 hores per la carretera de Cocentaina, acompanyats dels patges que il·luminaran el camí de la Cavalcada • La cruïlla de Benifallim i Benilloba es trobarà tallada entre les 18.30 hores i les 19.30 hores

Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient no faltaran a la seua cita amb Benilloba. Serà el pròxim divendres 5 de gener, i, segons les previsions, arribaran a partir de les 18.30 hores per la carretera de Cocentaina, acompanyats dels patges que il·luminaran el camí de la Cavalcada amb torxes fins arribar a l’entrada del poble. Allí mateix els esperaran joves i grans per donar-los la benvinguda.

La comitiva reial es dirigirà a l’església abans de començar a repartir els regals de balconada en balconada gràcies a la feina dels patges.

Com mana la tradició, els Quintos que estrenen títol amb l’arribada de l’any nou, són els encarregats d’organitzar els actes de benvinguda a Ses Majestats.

La cruïlla de Benifallim i Benilloba es trobarà tallada entre les 18.30 hores i les 19.30 hores. El desviament del trànsit que ha sigut autoritzat serà, sense tallar la cruïlla de Benifallim a Cocentaina, per les carreteres CV787, CV785, CV781 i CV770 (Benifallim, Penàguila i Benasau) i la carretera de Cocentaina-Gorga, la CV706, a través del pont.

Cap d’Any i Volta dels Quintos

Com és habitual a Benilloba el nou any el van rebre els Quintos i gran quantitat de persones a la plaça de l’Església on les campanades van sonar puntualment per marcar l’entrada a l’any 2018.

L’endemà, els Quintos 2018 van ser els protagonistes del dia amb la Volta dels Quintos, que van començar per casa de l’alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, a qui van dedicar una cançoneta acompanyats dels músics del Cor i la Rondalla Parroquial.

Els joves van seguir casa per casa cantant i venent calendaris per tal d’arreplegar els diners que han de servir per finançar les activitats del grup.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *