foradia mediambient

L’Associació de Sant Jordi lliura regals a 50 famílies desfavorides

• Els xiquets van poder arreplegar els seus regals i gaudir d'un berenar al costat dels seus familiars en aquest acte de solidaritat. • Per a realitzar l'acte, s'ha col·laborat amb l'associació Asprohal, dedicada a l'ajuda de persones sense recursos.


L’Associació de Sant Jordi ha lliurat regals a 50 xiquets de famílies desfavorides. Per a realitzar l’acte, s’ha col·laborat amb l’associació Asprohal, dedicada a l’ajuda de persones sense recursos.

L’encarregat de repartir els regals ha sigut l’Emissari Real, acompanyat de patges dels reis Mags. L’acte es va desenvolupar en el pati del Museu Alcoià de la Festa i va comptar també amb la col·laboració de jugadors del Club de Futbol Ciutat d’Alcoi.

Els xiquets van poder arreplegar els seus regals i gaudir d’un berenar al costat dels seus familiars en aquest acte de solidaritat.

En aquestes festes nadalenques, l’Associació de Sant Jordi també ha col·laborat en la campanya de recollida de botelles de butà per a les famílies amb problemes econòmics. Cal destacar que, com cada any, l’Associació de Sant Jordi s’encarrega, a més, d’organitzar les desfilades de la trilogia dels Reis Mags d’Alcoi.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *