lasarga ajualcoipresuparticipa

Concurs de poemes sobre Joan Valls

• Concurs de poemes sobre Joan Valls amb la finalitat de promocionar i difondre l’obra del poeta alcoià en el centenari del seu naixement • Els poemes no han de superar els 4 versos de llargària i deuen estar escrits en valencià i fer referència a la vida o l’obra del poeta

Concurs de poemes sobre Joan Valls amb la finalitat de promocionar i difondre l’obra del poeta alcoià en el centenari del seu naixement. Organitzen l’Ajuntament d’Alcoi, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el diari Aramultimèdia.

En concret hi haurà dos concursos: un dirigit als escolars i un altre a adults. Els premis seran lots de llibres de l’autor i alcoià homenatjat i vals per material escolar (50 i 30 euros). En el cas dels adults, a banda dels textos, s’estableixen dos premis de 300 i 150 euros.

Els poemes no han de superar els 4 versos de llargària i deuen estar escrits en valencià i fer referència a la vida o l’obra del poeta Joan Valls.

El termini de presentació acaba l’1 d’abril i els treballs s’hauran de remetre per correu electrònic al jurat, que decidirà (a banda dels premis) quins poemes es publiquen directament mitjançant el diari digital www.aramultimedia.com.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, destaca que aquest concurs ha de ser una bona forma perquè el llegat de Joan Valls continue vigent a la nostra ciutat i siga recordat.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *