foradia subscriutegrat

Desig de Robeto, Andreu i Adrián per al nou any: “treball per a tots”

•El primer desig que plantegen per al nou any és “treball per a tots”, perquè “la veritat és que encara queda molta gent que ho està passant molt mal”. • Per altra banda, desitgen que "n’hi haja una renovació constant del professorat, perquè n’hi ha alguns que pensen com es pensava al passat”.

Un sistema democràtic és de major o menor qualitat en funció a les oportunitats que ofereix a la comunitat per a expressar-se i participar. Com més participativa és una comunitat, més probabilitats té de fer millor les coses. És important que tothom qui vulga expressar idees, propostes, queixes o denúncies per a poder millorar la nostra societat tinga possibilitats de fer-ho.

Com és el nostre costum, en la secció El Poble és Savi eixim al carrer a la cerca de l’opinió de les nostres veïnes i veïns. En aquesta ocasió, i per a començar aquest nou any, volem preguntar-los sobre quins són els seus desitjos que volen veure realitzats durant l’any 2018. Escoltem la seua veu atentament, que com ja sabeu, el poble és savi. Feliç any nou a totes i a tots.

Robeto, Andreu i Adrián són tres estudiants alcoians, encara que dos d’ells estudien fora d’Alcoi perquè fins avui dia les seues eleccions professionals no es desenvolupen a Alcoi: TCAF i TAFAD.

El primer desig que plantegen per al nou any és “treball per a tots”, ja que encara que alguns indicadors concloguen que l’economia està en vies de recuperació, “la veritat és que encara queda molta gent que ho està passant molt mal”.

Per altra banda, com a estudiants, identifiquen diverses millores necessàries per al sistema educatiu: en primer lloc, que n’hi haja “més flexibilitat per als estudiants a l’hora d’elegir els continguts que han d’estudiar”. I per altra banda, que “n’hi haja una renovació constant del professorat, perquè n’hi ha alguns que pensen com es pensava al passat”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *