foradia subscriutegrat

Javi Company: “Sempre compre productes com formatge o torró”

La Fira de Tots Sants de Cocentaina és un dels esdeveniments més importants del País Valencià que rep any rere anys a multitud de visitants. Algunes de les persones que treballen i viuen al poble ens conten perquè és tan important aquesa Fira que enguany arriba a la seua 677 edició

Amb el seu negoci familiar, la Mieleria, el contestà Javier Company ens conta que estarà present a la Fira, alguns dies com a visitant, i altres treballant: “Per a mi la Fira és molt especial. És una festa del nostre poble, on ve moltíssima gent, i encara que ens toca treballar són dies de festa. Són dies de treball diferent i hi ha molta gent de fora que s’apropa a comprar-nos mel”. La Mieleria estarà ubicada al seu antic local al Pla de la Font: “És una casa pròpia on teníem el nostre negoci fins fa dos anys perquè ara ens hem traslladat. Així aprofitem les antigues instal·lacions per a estar en la Fira”. “El que volem és que la gent de fora conega un producte típic local, perquè tenim un producte que portem molts anys”. Company comenta que espera que enguany Cocentaina rebrà molts visitants: “Pense que serà igual que altres anys. Al ser dos dies laborables, eixos dies la gent d’ací aprofitarà per a passejar de forma més tranquil·la, però, així i tot, la gent vindrà el festiu o durant el cap de setmana”.

Durant el temps que Javier no estiga treballant, aprofitarà per a esmorzar amb els amics i gaudir de la Fira, i conta que “Sempre compre molt, m’espere fins a l’últim moment, però sempre compre productes com formatge o torró”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *