lasarga

Guanyar Alcoi perd la confiança en el Govern del PSOE

• “Amb el Pressupost del 2017 es demostra que no podem confiar en absolut en la paraula del Govern del PSOE” • Guanyar considera que el PSOE està derivant ideològicament cap a la dreta, ja que els Pressupostos 2018 del PSOE consoliden les privatitzacions de diversos serveis bàsics de la ciutat


Amb el Pressupost del 2017 es demostra que no podem confiar en absolut en la paraula del Govern del PSOE”. Aquesta és la tesi de Guanyar Alcoi respecte al seu posicionament davant la votació dels Pressupostos Municipals alcoians 2018.

L’any passat Guanyar va donar suport al Pressupost Municipal perquè el Govern les seues propostes, per valor de quasi un milió d’euros, de les quals s’han executat menys de 200.000 euros, un 20%.

Per altra banda, Guanyar considera que el PSOE està derivant ideològicament cap a la dreta, ja que els Pressupostos 2018 del PSOE consoliden les privatitzacions de diversos serveis bàsics de la ciutat, com és l’aigua i la recollida de brossa i neteja viària, els quals “eixirien més barats”.

Guanyar va presentar 82 propostes de millora per a executar en 2018 però “el Govern no ens ha convocat a cap reunió”, a més, encara no els ha remés informes bàsics per a valorar els Pressupostos.

La conclusió per a Guanyar és: “el Govern del PSOE no és seriós ni tampoc de fiar”, i “la confiança és necessària per aprovar les propostes”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *