lasarga mediamborganica

Duo d’altura en els concerts del Mussol

• El Jazz Club el Mussol va encetar l'any amb el concert d'un duo d'altura amb molta qualitat musical. • En febrer hi ha dos concerts més: el dia 8, el duo de la cantant lituana Viktorija Pilatovic i el guitarrista Joan Soler, i el 22 el quartet del saxofonista cubà Alexey León

El Jazz Club el Mussol va encetar l’any amb el concert d’un duo d’altura amb molta qualitat musical. Matt Baker al contrabaix i John Pickup al piano van delectar els assistents amb una selecció de temes propis i altres compilacions notòries.

Van interpretar algunes peces del seu primer àlbum, ‘Solace’ que van gravar fa dos anys. El seu cd va rebre molt bones crítiques i destacaven la seua sumptuosa i delicada música.

En el concert es van viure moments de gran inspiració musical,com la versió que van fer del tema d’amor de la pel·lícula de Stanley Kubrick, ‘Espartaco’ . Matt Baker i John Pickup van presentar temes nous i ja preparen un segon àlbum.

El nord-americà Matt Baker és contrabaix de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, la titular del Palau de les Arts, activitat que compagina amb el jazz amb diversos grups i formacions.

El pianista John Pickup viu a Londres i a més d’intèrpret és compositor, arranjador i crea temes per la televisió i el cinema. Els dos es van conèixer quan estudiaven a Anglaterra i fa uns anys van decidir reprendre el projecte en forma de duo.

La temporada del Mussol continua amb més concerts. El 25 de gener és el torn del pianista francès, Baptiste Bailly amb el seu trio, integrat per David Gadea a la percussió i Ales Cesarini al contrabaix.

En febrer hi ha dos concerts més: el dia 8 , el duo de la cantant lituana Viktorija Pilatovic i el guitarrista Joan Soler, que serà gratis per als socis, i el 22 el quartet del saxofonista cubà Alexey León. L’hora de les actuacions és a les 20’30 en la Cafeteria Casablanca.

Font: Club de Jazz El Mussol./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *