lasarga ajualcoitel

Muro compta ja amb el seu cartell de Carnestoltes 2018

• La selecció del cartell de Carnestoltes de Muro dona el tret d’eixida del de la seua popular festa • “El Carnestoltes murer és un dels principals dels quals se celebren al País Valencià", afirma la regidora de Turisme, Carolina Ivàñez

La selecció del cartell de Carnestoltes de Muro dona el tret d’eixida del de la seua popular festa, que se celebrarà el 10 de Febrer.

Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana, ha sigut el guanyador del primer premi del Concurs del Cartell per al Carnestoltes 2018, dotat econòmicament amb 550 €, per la seua obra titulada “Festa”.

Segons afirma la regidora de Turisme, Carolina Ivàñez, aquest cartell “reflexa molt bé la idiosincràsia del Carnestoltes murer, al que vos convidem a participar”.

Com és tradició, el Carnestoltes de Muro constarà:

  • D’una important desfilada (a partir de les 19: 00 hores des de l’avinguda d’Alcoi)
  • El concurs de disfresses (amb dotacions econòmiques als tres primers guanyadors, 325 €, 225 € i 170 € respectivament)
  • I la discomòbil, en la Carpa del Matzem.

A més, comptarà, com sempre fa, amb la participació dels ballets locals, de nombroses carrosses, batucades i música en directe.

“El Carnestoltes murer és un dels principals dels quals se celebren al País Valencià i des de l’Ajuntament de Muro apostem per potenciar aquesta festa, en la que cada any augmenten tant el nombre de participants, com el públic, que cada vegada vénen de més lluny”, conclou Carolina

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *