lasarga ajualcoitel

Alcoi iniciarà un programa de cerca de treball per a majors de 30 anys

• Programa de cerca d’ocupació per a persones aturades majors de 30 anys inscrites al Servef, amb data límit del dilluns 22 de gener. • Consisteix en un curs per a potenciar el desenvolupament professional i personal dels participants.


Programa de cerca d’ocupació per a persones aturades majors de 30 anys inscrites com a demandants d’ocupació en el Servef, amb data límit del dilluns 22 de gener.

Es diu ”Equips per a la cerca d’ocupació i emprenedoria, una iniciativa que es du a terme des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi, i consisteix en un curs per a potenciar el desenvolupament professional i personal dels participants.

Els “Equips” estaran formats per un grup heterogeni de 15 a 20 persones aturades que, dirigits per un entrenador professional o coach, realitzaran accions d’orientació, formació i altres activitats específicament dissenyades per a cada equip.

Les persones integrants de lEquip participaran de manera activa i solidària en la cerca, no solament de la seua pròpia ocupació sinó també del dels altres membres del seu equip, en un clima de confiança, creativitat i ajuda mútua, mitjançant la posada en comú de coneixements i col·laboració en la consecució d’una fi comuna, la qual cosa augmenta les probabilitats d’aconseguir ocupació.

Amb aquests processos proactius es potencien les habilitats dels grups participants i s’incrementen les seues probabilitats de trobar ocupació.

El temps de dedicació amb els participants aturats serà de 5 mesos, començarà aproximadament a la fi de febrer i es realitzarà en les dependències de l’Ajuntament.

Alcoi serà una de les 5 localitats de la província on es duga endavant aquest projecte, gràcies al conveni signat amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *