Foradia elgrat

Jordi Pla denuncia que el Govern de Cocentaina ha perdut ajudes de mobilitat sostenible

• Col·lectiu-Compromís denuncia que l’equip de Govern de Mireia Estepa ha deixat perdre ajudes per al foment de la mobilitat urbana sostenible. • Segons Pla, “el PSOE d’Estepa no té projecte de poble, no té idees i la suma de tot açò és que no convoca a ajudes que són importants per a Cocentaina i el nostre futur


Col·lectiu-Compromís denuncia que l’equip de Govern de Mireia Estepa ha deixat perdre ajudes per al foment de la mobilitat urbana sostenible.

Segons ens comunica la formació política, el Govern “no ha presentat res per a optar a ajudes per al foment de la mobilitat urbana sostenible cofinançats per Fons FEDER”.

Per al regidor Jordi Pla, “aquest fet demostra una vegada més la nul·la capacitat de gestionar Cocentaina que té el PSOE. Mentre es fan fotos en bicicletes elèctriques, deixen escapar ajudes per a la mobilitat sostenible. Continuen en la seua política de titular.

Segons Pla, “el PSOE d’Estepa no té projecte de poble, no té idees i la suma de tot açò és que no convoca a ajudes que són importants per a Cocentaina i el nostre futur. S’omplin la boca de parlar d’actuacions de 12 mesos 12 gestos i a l’hora de la veritat no es treballa en eixa línia. Volem fets i no paraules”.

“Cocentaina no té cap Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i esta era una bona oportunitat, ja que estava finançat al 50%. A més a més, l’ajuda també obri el ventall per a demanar en els pròxims anys altres actuacions, ja que és necessari tenir un Pla de Mobilitat per aconseguir inversions finançades al 50%. Actuacions com executar vies ciclistes, el condicionament o la millora de l’espai públic per a l’ús ciclista, carrils bici, voreres bici, ciclocarrers, pistes, sendes o itineraris entre pedanies”, ha explicat el regidor de la coalició contestana.

Des del Col·lectiu 03820-Compromís recorden la importància d’un Pla de Mobilitat per tenir una estratègia per a la reducció de gasos d’efecte hivernacle, millora del transport públic, de la gestió del trànsit i el foment de la mobilitat no motoritzada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *