foradia pressupostparticipatiualcoi

14 milions de persones han conegut els atractius de la província d’Alacant durant Fitur

• Més de 14 milions de persones han conegut els atractius de la província d'Alacant durant la celebració de Fitur. Són les dades que comunica el vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón • En total més de 70.000 persones han visitat l'espai del Patronat Costa Blanca, amb material promocional dels 141 municipis que integren el territori.

Més de 14 milions de persones han conegut els atractius de la província d’Alacant durant la celebració de Fitur. Són les dades que comunica el vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, qui afirma que “la província ha batut tots els seus rècords promocionals”.

En total més de 70.000 persones han visitat l’espai del Patronat Costa Blanca, en el qual els tècnics de l’ens van repartir nombrós material promocional dels 141 municipis que integren el territori.

El responsable turístic ha ressaltat les “excel·lents xifres registrades en el Punt d’Informació on s’han promocionat les celebracions més representatives del territori. També la Gran Desfilada Provincial que va discórrer dissabte passat a la vesprada pel centre de la capital amb gran èxit de públic.

A açò cal sumar-li l’impacte mediàtic que va registrar la comitiva de més de 1.500 festers i músics de la província que va transitar pels principals carrers de la ciutat, mostrant al món la singularitat de les festes alacantines.

Youtube Live i Facebook Live van obtenir prop de 50.000 reproduccions de la desfilada, majoritàriament a Espanya, però també en països com el Canadà, França, Regne Unit, Rússia, Estats Units, Suïssa o Mèxic, entre altres.

A més, aquesta iniciativa va tenir presència en Twitter, a través del hashtag #FiestasCostaBlanca, amb un impacte d’1,5 milions de missatges.

La repercussió d’aquest esdeveniment en la televisió es va plasmar en els informatius de les cadenes nacionals Antena 3, Tele 5 o el Canal 24 h de TVE. També set televisions de la Comunitat Valenciana ho van retransmetre en directe.

De forma paral·lela, l’organisme, en col·laboració amb els diferents ajuntaments de la província, ha desenvolupat un total de 47 presentacions de producte, de les quals cinc han sigut exclusives de la marca Costa Blanca, mentre que 36 han correspost a municipis, tres a associacions empresarials i altres tres al col·lectiu LGTB. S’han dut a terme, a més, 16 showcookings.

Han destacat especialment els resultats obtinguts amb el projecte gastronòmic ‘Costa Blanca Food Experience’. Un espai que va congregar durant les seues tres jornades d’obertura a més de 1.500 comensals que van poder degustar plats i begudes típiques de la província, acompanyats per genuïnes postres del territori.

Finalment, el diputat ha fet referència a la contundent campanya de promoció que la Costa Blanca va realitzar durant la passada setmana tant en xarxes socials, amb un abast de més de vuit milions d’impactes, com en plataformes audiovisuals, les accions de les quals han arribat a més de sis milions de ciutadans.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *