foradia subscriutegrat

Podem exigeix al Consell la gratuïtat de les activitats extraescolars en horari lectiu

• Que la gratuïtat de les classes extraescolars en horari lectiu permeta arribar a tot l’alumnat sense excepcions. • “Estendre les activitats a tot l’alumnat sense demanar cap compensació econòmica a les famílies”, explica Aarón Ferrándiz, responsable de comunicació del Cercle Podem Alcoi.


Que la gratuïtat de les classes extraescolars en horari lectiu permeta arribar a tot l’alumnat sense excepcions. Aquesta és una reivindicació que Podem està exigint al Consell.

“Les esmenes de Podem als pressupostos de la Generalitat van aconseguir pujar la quantitat destinada a aquesta qüestió fins als 8,5 milions d’euros, quantitat que des de Podem estimem que hauria de ser suficient per estendre les activitats a tot l’alumnat sense demanar cap compensació econòmica a les famílies”, així ho explica Aarón Ferrándiz, responsable de comunicació del Cercle Podem Alcoi.

La inclusió d’aquesta partida en la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a 2018 va ser una de les exigències que Podem va posar damunt la taula per donar el seu vot favorable.En les setmanes prèvies, la Conselleria d’Educació havia obert la possibilitat de que es poguera demanar alguna aportació a les famílies posant com a condició que l’activitat fóra no lucrativa, sempre depenent de la tresoreria dels centres educatius i de les condicions econòmiques de la família dels alumnes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *