foradia aproop

Albaida prepara la 30a edició de la Trobada d’Escoles d’Adults

• Albaida acollirà la 30a edició de la Trobada d’Escoles d’Adults, que tindrà lloc el pròxim 16 de juny.  • “Aquest esdeveniment de gran acollida ajuda a sensibilitzar al sector de la població adulta sobre la gran tasca que realitzen els centres educatius d’adults”.


Albaida acollirà la 30a edició de la Trobada d’Escoles d’Adults, que tindrà lloc el pròxim 16 de juny. La Regidoria d’Educació, Lucia Company Tormo, es va reunir el divendres passat amb l’equip directiu de l’Escola Permanent d’Adults per preparar el que serà l’acte d’inauguració, que tindrà lloc el pròxim 18 d’abril.

Aquest acte inaugural reunirà a cadascun dels pobles participants per conéixer la cultura de la localitat. D’aquesta manera, la regidoria d’Educació, junt amb la direcció de l’EPA d’Albaida, es troba ja organitzant una visita cultural pels recursos turístics més emblemàtics de la localitat com són el Museu Internacional de Titelles, el Museu Segrelles, el Palau dels Milà i Aragó i l’Església.

Aquesta visita constituirà la primera presa de contacte amb els centres d’adults de la comarca abans de la celebració de l’encontre del 16 de juny.

Des de la Regidoria d’Educació, Lucia Company manifesta que “acollir aquesta trobada després de més de 10 anys és una gran satisfacció, ja que aquests tipus d’activitats ens ajuden a fer comarca al mateix temps que també constitueix un punt on compartir experiències i vivències”.

Per la seua part, la directora de l’Escola Permanent d’Adults, María José Giménez, afirma que “aquest esdeveniment de gran acollida ajuda a sensibilitzar al sector de la població adulta sobre la gran tasca que realitzen els centres educatius d’adults”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *