foradia cdturisme

Compromís proposa crear un parc de jocs infantil al voltant de l’Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere

• Els parcs són uns dels espais més importants per a Compromís: "un correcte funcionament d’aquestes infraestructures és vital per a l’harmonia" • Compromís demana que es faça un parc amb jocs infantils que arreplegue a la gent dels tres centres educatius propers (Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere)


Els parcs són uns dels espais més importants per a Compromís: un correcte funcionament d’aquestes infraestructures és vital per a l’harmonia“, ja que “els parcs són els espais de lleure de tota la comunitat, és la natura artificial que hi ha a les ciutats i que permeten que els nens juguen, la gent major faça conversa i la resta de població en gaudisca“.

Per això, Compromís ha proposat que en el Pressupost es reforcen dos punts de la ciutat que consideren que estan infradotats. Un d’ells són els descampats de baix de l’Horta Major que “a dia de hui, i fins que no es faça el boulevard, estaran en un limb“.

Per altra banda, Compromís demana que es faça un parc amb jocs infantils que arreplegue a la gent dels tres centres educatius propers (Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere), més tota la gent que viu en aquesta part alta de la ciutat.

Una altra zona de l’eixample que sí que té parc és la Font de l’Horta “però no n’hi ha prou amb tindre el parc, cal que estiga en condicions. Aquest espai està ara estropejat, amb fanals que no funcionen, el paviment presenta badalls, el mobiliari està vell i estropejat i hi ha nombrosos desperfectes per vandalisme“.

Cal remarcar que l’objectiu de Compromís a l’hora d’aprovar els Pressupostos Municipals d’Alcoi ha sigut la reactivació de l’activitat empresarial-comercial; però, la formació recorda que, d’amunt de tot, la seua prioritat és “el benestar de les persones“.

Tal com afirma, “si volem que la nostra ciutat siga amable necessitem tindre cura de l’entorn més pròxim. I des de Compromís estem fent força per aconseguir-ho“.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *