foradia pressupostparticipatiualcoi

Actes en commemoració del Dia Internacional de la Dona

Entre els dies 4 i 8 de març es donaran lloc multitud d’activitats per reivindicar la figura de la dona en la nostra societat.

cartelldiadonaAmb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març, queden programades una sèrie d’activitats entorn del paper de la dona i els seus drets. Els actes comencen el 4 i finalitzaran el mateix dia 8 de març, on es comprendran des de xarrades, taules redones, performance, exposicions, obres de teatre, fins a una cinemateca.

Col·laboren els col·lectius de dones com Fonèvol, Col·lectiu 8 de març, De Mare a Mare, InfoDona i ESIR i Acovifa junt a la Regidoria d’Igualtat d’Alcoi.

D’aquesta forma, els actes i activitats programades són les següents:

Dimecres 4
– 19 h. Performance sobre la violència de gènere. Lloc: Pl. Ajuntament. Organitza Acovifa.
– 20 h Inauguració de l´Exposició dels alumnes de Belles Arts.
“SÓM” on intervindran alumnes del Conservatori de Música amb un petit concert. Lloc: Centre Ovidi Montllor. Organitza Col·lectiu 8 de març

Dijous 5
– 19 h. Homenatge a la dona esportista amb una Taula Redona “Dona i Esport”. Modera: Núria Trenzano Santamaria. Lloc: Centre Cultural Mario Silvestre. Organitza Regidoria d’Igualtat. Ajuntament d’Alcoi.

Divendres 6
– 17 h. Xarrada “Vesprades de criança: ser mare i treballar fora de casa” Lloc: 3a planta del Centre Social de la Zona Nord. Organitza De Mare a Mare.
– 20 h. Xarrada “Raons i sentiments entorn al debat de l’avortament” a càrrec de Cristina García Pascual Professora de Filosofia del dret. Lloc: UNESCO. Col.lectiu 8 de Març. En acabar Soparet de germanor amb coca de tomaca i farina. Organitza Col·lectiu 8 de març.
Dissabte
– 17.30 h. Taula Redona de polítics i polítiques sobre la dona en la festa. Lloc: Club d’Amics la UNESCO.
– 20 h. Teatre “Casa de Muñecas” de Henrik Ibsen. Bramant Teatre i CulturArts Teatre i Dansa. Teatre Calderón. Organitza Regidoria de Cultura. Ajuntament d’Alcoi.

Diumenge 8 
– 10.30 h. Mesa informativa per donar suport a les víctimes de la violència de gènere. Lloc: Plaça de Dins. Organitza Acovifa.
– 11 h. Volta als ponts: Dona i Esport. Organitza Regidoria d’Igualtat. Ajuntament d’Alcoi. Inici a la Plaça de Dins amb la lectura
d’un manifest per a celebrar el dia de la Dona i arribada al mateix lloc amenitzada amb un concert pel grup “ESIR AGRES”. La inscripció gratuïta en: servicioinfodonaalcoi@gmail.com o el mateix dia.
– 19 h. Petita Cinemateca “DONES”. Cicle de pel·lícules gratuït tots els diumenges de març a la UNESCO. Organitza Col·lectiu 8 de març.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *