foradia pressupostparticipatiualcoi

El col·legi José Arnauda dedica la Setmana Solidària a la República Dominicana

• “Tots som una pinya”, amb aquest lema s'ha celebrat la Setmana Solidària en el Col·legi José Arnauda d'Alcoi • Els estudiants han tingut l'oportunitat d'assistir a tallers de sensibilització sobre la situació de República Dominicana, un dels països més pobres d'Amèrica Llatina.


“Tots som una pinya”, amb aquest lema s’ha celebrat la Setmana Solidària en el Col·legi José Arnauda d’Alcoi. Durant aquests dies s’han realitzat diverses activitats amb les quals es pretén educar en la gratuïtat i generositat.

Concretament, la Setmana Solidària del centre s’ha basat en la situació social de República Dominicana i recolzant els projectes socioeducatius de l’ONG InteRed.

Els estudiants han tingut l’oportunitat d’assistir a tallers de sensibilització sobre la situació de República Dominicana, un dels països més pobres d’Amèrica Llatina. Ha sigut una oportunitat de descobrir una altra realitat diferent d’aquest país conegut per ser una destinació turística.

Destaca l’experiència d’Agermanaments, en la qual s’ha facilitat un espai per a compartir i fomentar l’intercanvi, el coneixement mutu, la cooperació i la comunicació entre els alumnes de diferents cursos.

Entre altres activitats, també s’ha organitzat un esmorzar i berenar solidari, una rifa i un xou d’artistes solidaris, tot gràcies a l’ajuda i col·laboració de tota la Comunitat Educativa del centre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *