foradia subscriutegrat

Marcos: “les associacions d’Alcoi necessiten un espai condicionat”

• Les aportacions veïnals són bàsiques perquè la gestió política s’adapte a les necessitats reials de la ciutat. • Com a membre de l’associació TEA-Aspergel de l’Alcoià i El Comtat li demanaria al Govern d’Alcoi que facilite “un espai ben condicionat"

Les ciutats evolucionen amb el temps. Una evolució que depén de molts factors: el context estatal i global, la gestió política, la realitat empresarial, l’activitat social…

Un dels agents fonamentals per a l’evolució de les ciutats, de vegades infravalorat, són les veïnes i els veïns. Les seues aportacions en la intervenció pública són bàsiques perquè la gestió política s’adapte a les necessitats reials de la ciutat.

Com és el nostre costum, dediquem aquesta secció, El Poble és Savi, a parlar amb les nostres veïnes i veïns perquè ens traslladen la seua visió sobre Alcoi: quina és la seua situació general? N’hi ha algun aspecte a criticar? Quins són els seus punts forts? Alguna proposta de millora?

A més d’aquestes preguntes, convidem als nostres entrevistats a dirigir-se directament a la Corporació Municipal per tal que realitzen la reivindicació que creguen oportuna o comuniquen qualsevol altra idea.

 

Des del punt de vista de Marcos, l’actualitat d’Alcoi és la d’una ciutat que ha viscut un caos d’obres: “hem estat més d’un mes i mig amb tots els ponts principals tallats, el Fernando Reig, el Viaducte i el de Sant Jordi, un caos”.

A aquest fet se suma la de la brutícia que envaeix els carrers: “si mires el sòl del carrer Sant Nicolau en agost encara pots veure confeti de les festes d’abril”.

Una de les recents accions polítiques que Marcos valora com a positiva és la de la creació del perfil d’ADN dels gossos, “jo tinc gos i crec que és bo que n’hi haja un registre oficial”.

Com a membre de l’associació TEA-Aspergel de l’Alcoià i El Comtat li demanaria al Govern d’Alcoi que facilite “un espai ben condicionat per a realitzar reunions i activitats, no a soles per a la nostra associació, sinó per a totes les que ho necessiten”.

Font: Rodrigo Paños./


2 Responses to Marcos: “les associacions d’Alcoi necessiten un espai condicionat”

  1. Manuel Vidal ha dit:

    Bien Marcos, bien Rodrigo. Hemos de insistir con la participación, hemos de volver al asociacionismo: vecinal, ecológico, energético, sindical, de producción y distribución. En este mundo ya de economía globalizada, hemos de ser capaces de coordinar la subsistencia digna allá donde nos encontremos, de todo hijo/hija de buen vecino participando. Nadie nos va a arreglar nuestros problemas si como mínimo no nos vamos reuniendo y exponemos las circunstancias y aportamos criterios de equidad y solidaridad, nada de hipocresía y caridad.

  2. Rodrigo Paños ha dit:

    Gràcies, Manuel. Totalment d’acord. Continuem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *