foradia subscriutegrat

Alcoi fotografiarà a les mares alletant en La Rosaleda

• L'acte es realitzarà de manera simultània, en 6 països (Xile, Colòmbia, Mèxic, Costa Rica, Brasil i Espanya), sumant un total de 43 ciutats. • La sessió fotogràfica massiva es realitzarà en La Rosaleda el diumenge 4 de març


Tetarte convoca en Alcoi a totes les mares a participar alletant als seus fills en la sessió fotogràfica massiva que es realitzarà diumenge 4 de març. L’acte es realitzarà de manera simultània, en 6 països (Xile, Colòmbia, Mèxic, Costa Rica, Brasil i Espanya), sumant un total de 43 ciutats participants.

Alcoi és l’única ciutat d’Espanya i d’Europa que participa per primera vegada en el projecte, marcant així una fita important. L’activitat compta amb el patrocini de l’Ajuntament i està organitzada per l’Associació De Mare a Mare que, amb aquesta iniciativa, vol celebrar el seu X aniversari.

La sessió fotogràfica massiva es realitzarà en La Rosaleda i l’únic requisit és que les mares assistisquen vestides de negre i els xiquets de blanc. L’objectiu del projecte és, a través de l’art, visibilitzar la lactància materna com a acte humà únic i natural i alhora, obrir fonts d’informació per a desmitificar-la i promoure-la.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *