foradia mediambient

Alta participació en el cinqué concurs literari de les aules de la Tercera Edat

• La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 33 obres presentades, de les quals 18 eren poemes i 15, cartes. • Els quatre premiats van llegir les seues obres i van emocionar a tot el públic assistent, que els va aplaudir efusivament.


Lliurament a Alcoi del cinqué concurs literari de les aules de la Tercera Edat que es realitza amb motiu de Sant Valentí. La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 33 obres presentades, de les quals 18 eren poemes i 15, cartes.

El jurat del concurs format per Jacqueline Charron, Carles Cortés i Miquel Cruz, va determinar que, en la categoria de poesia, guanyara Margarita Company amb la seua obra “Sonet de record, sonet d’estima”. El jurat va destacar l’excel·lent nivell de l’obra guanyadora, que a més tenia una mètrica perfecta. El segon reconeixement va ser per a Enrique Rodes, pel seu poema “Eterno Amor”.

En l’apartat de prosa, el primer premi va ser per a Jorge Calatayud, pel text “Correo al cielo”. Mari Sari Martí, va aconseguir el segon amb “De mi no te has olvidado”.

Els quatre premiats van llegir les seues obres i van emocionar a tot el públic assistent, que els va aplaudir efusivament.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, va fer el lliurament dels premis, que van ser d’un sopar per a dos en el cas dels guanyadors i d’un bolígraf de disseny per als segons. Per altra banda, els participants han obtingut un obsequi, en aquest cas, un llibre que recull tots els poemes i proses presentades al concurs, així com uns bombons amb forma de cor.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *