lasarga alcoimpuls

L’Ajuntament de Gandia exonera el pagament del lloguer dels habitatges socials

Aquesta mesura que pretén alleujar la situació de crisi provocada pel coronavirus, estarà vigent durant els mesos d'abril i maig i tindrà un caràcter prorrogable

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha signat un decret en el qual s’exonera el pagament del lloguer als inquilins dels habitatges de protecció pública, socials i d’emergència habitacional de la ciutat per als mesos d’abril i maig, amb caràcter prorrogable.

L’objectiu d’aquesta mesura és alleujar aquesta crisi sense precedents que està provocant el COVID-19, i garantir que les famílies seguisquen confinades per tal d’evitar propagar el virus.

A més a més, amb aquest decret es pretén assegurar la protecció dels llogaters d’habitatges que formen part del parc immobiliari de l’Ajuntament de Gandia en situació de vulnerabilitat.

209 habitatges socials es beneficiaran d’aquesta iniciativa, 147 són propietat de l’Ajuntament i 62 de l’EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge), així com mig miler de persones.

Per la seua part, l’alcaldessa de la localitat, Diana Morant ha explicat que: “Som conscients de les dificultats que van a travessar moltes de les famílies que disposen dels lloguers socials que facilitem des de l’ajuntament. I no volem que ningú es preocupe per no poder pagar el seu habitatge en aquests moments de crisi. No volem que ningú es quede sense llar. Per això, hem pres aquesta mesura perquè aquesta situació que travessem ja supera la crisi sanitària i tindrà un impacte negatiu en moltes les famílies, sobretot, en aquelles amb menys recursos“.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *