foradia subscriutegrat

Els alcoians se sumen a les més de 200 concentracions en defensa de les pensions públiques

• És la segona de l'any 2018, més concorreguda i organitzada que la primera. Han sigut vora 400 les persones que han donat suport, carregades, de pancartes i raons. • El Govern no mostra cap voluntat d'invertir en aquest pilar de l'Estat del Benestar, més aïna tot el contrari •  Convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions.


Continuen les reivindicacions per unes pensions públiques dignes. A Alcoi i a més de 200 municipis de tot l’Estat espanyol. És la segona de l’any 2018, més concorreguda i organitzada que la primera.

Han sigut vora 400 les persones que han donat suport a l’esdeveniment a la plaça d’Espanya d’Alcoi, organitzats per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions. Carregades, totes elles, de pancartes i raons.

La qualitat de vida i l’IPC continuen pujant a un ritme desproporcionat en comparació amb les pensions públiques. El Govern, a més, no mostra cap voluntat d’invertir en aquest pilar de l’Estat del Benestar, més aïna tot el contrari: està balafiant la guardiola de les pensions i fomentant el sector de les pensions privades.

Entre els presents, a més de membres i càrrecs de Guanyar, Compromís, Podem i PSOE, n’hi havia de sindicats i de plataformes, com Intersindical, CC.OO i No+Precarietat. Cal recordar que ha estat convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions.

Es governa per a una minoria privilegiada que controla el poder econòmic, bancs, elèctriques, i corporacions de l’IBEX 35, empreses amb consells d’administració on estan els polítics que han realitzat les reformes laborals i de pensions amb l’únic objectiu d’afavorir a aquestes empreses“, fragment del manifest llegit per Antonio Matarredona, de la Coordinadora Estatal per la Defensa de les Pensions.

Al manifest també s’ha destacat que amb les actuals polítiques “s’està condemnat a més de 9 milions de pensionistes a la pobresa“. Al pas que anem, les noves generacions, al seu torn, ho tindran inclús més complicat.

Per tots aquests motius, les reivindicacions per unes pensions dignes continuaran organitzant-se i produint-se.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *