foradia subscriutegrat

Augmenten les experiències d’internacionalització de la Formació Professional d’Alcoi

• La Xarxa FP Alcoi ha realitzat un total de 63 mobilitats d'estudiants i 38 de staff durant 2017 • Es consolida així, un any més, la internacionalització de la Formació Professional en el municipi


La Xarxa FP Alcoi ha realitzat un total de 63 mobilitats d’estudiants i 38 de staff durant 2017, el nombre més gran des que es va iniciar el projecte a la ciutat, 2013.

Durant el mateix període, Alcoi ha rebut a dos grups d’estudiants de diferents ciutats: 38 Alumnes més 7 professors de Viborg, Dinamarca i 7 Alumnes més 1 professor de Berlín, Alemanya.

Es consolida així, un any més, la internacionalització de la Formació Professional en el municipi, gràcies a la col·laboració entre els centres d’FP, la implicació d’empreses locals i l’Ajuntament.

“La nostra ciutat està aconseguint un impuls i potenciació del procés d’internacionalització dels centres d’FP. Gràcies a Xarxa FP s’està afermant l’aliança estratègica dels nostres centres amb uns altres de municipis pertanyents a la Xarxa Mercantec en Viborg (Dinamarca), OSAO en Oulu (Finlàndia), entre altres”, indica el regidor d’empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia.

Els alumnes que formen part d’aquests programes tenen l’oportunitat d’adquirir una experiència laboral a l’estranger, fomentant les seues capacitats laborals i lingüístiques.

Cal destacar que la taxa de desocupació en la zona euro entre el col·lectiu de joves que van realitzar les seues pràctiques en empresa en l’estranger és més baixa que la mitjana, 7,5% enfront del 20,7%.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *