foradia pressupostparticipatiualcoi

Iovan comenta la seua experiència com a estudiant

Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

Alcoi és la seua gent. Per això, per conéixer com viu, com sent i com mira la gent de la nostra ciutat, eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes. Volem escoltar a la gent, la seua experiència en la vida, la seua visió sobre els sectors en els quals desenvolupa la seua activitat, les seues crítiques, les seues propostes de millora. Conéixer la gent d’Alcoi és conéixer la ciutat.

iovan-el-poble-es-savi

pot ser que es trastoque tots els plans i hagen de canviar tota la planificació. Anem un poc a cegues“.

Iovan està estudiant segon de batxillerat a l’IES Pare Vitòria. Segons la seua experiència en el centre: “els professors són estupends, i no puc dir que tinga cap pega”. La seua perspectiva en acabar batxillerat és anar a la universitat a estudiar alguna carrera relacionada amb la salut, possiblement un doble grau de fisioteràpia i esport.

La seua preocupació com a estudiant de segon de batxillerat és la que tenen tots els alumnes del seu curs aquest any: no se sap res de com serà la prova final: “de moment no tenim ni idea, els professors diuen que continuarem com l’any passat, com si fóra la selectivitat tradicional. Però dins d’uns mesos, quan ja se sàpiga el que entra, pot ser que es trastoque tots els plans i hagen de canviar tota la planificació. Anem un poc a cegues“.

de l’any passat a aquest han canviat prou coses, les optatives han canviat, hi ha algunes assignatures obligatòries que abans no eren obligatòries…

La nova llei educativa ha trastocat la planificació dels centres, segons comenta Iovan: “de l’any passat a aquest han canviat prou coses, les optatives han canviat, hi ha algunes assignatures obligatòries que abans no eren obligatòries… Molts canvis, i com vas un poquet a cegues sempre és a pitjor”.

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *