foradia subscriutegrat

Dues noves publicacions infantils de l’Obra Social de Caixa Ontinyent

• Dos nous contes infantils per donar a conèixer aspectes bàsics de l'economia entre els xiquets. • Podran adquirir-se a partir de la pròxima setmana

Maquetación 1

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat, dins del seu programa de publicacions, dos nous contes infantils “La llegenda del pacte de fraternitat” i “Dino i els diners” amb els quals s’inicia una línia de contes per a fomentar l’educació financera dels més xicotets.

L’autoria d’ambdós correspon a Mariló Sanz i la il·lustració a Pau Valls, i podran adquirir-se a partir de la pròxima setmana a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social.

Estan dirigits a xiquets d’entre 6 i 10 anys i pretenen formar una nova col·lecció en la qual es donen a conèixer aspectes bàsics de l’economia entre els xiquets. En aquest cas, “La llegenda del pacte de fraternitat” explica com es va iniciar l’intercanvi d’aliments i altres elements quan no existia els diners. I per una altra, “Dino i els diners” explica el naixement dels diners i la seua utilització.

Aquestes publicacions se sumen a la col·lecció infantil “Cadireta de Boga”, que disposa de 18 títols i que expliquen històries de tradició oral valenciana.

Amb aquestes publicacions, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 107 llibres i 44 discos, un treball acumulat en 18 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, i el volum de distribució dels quals supera ja els 270.000 exemplars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *