foradia subscriutegrat

Alfonso Yépez, “Chipi”, segon premi del concurs música festera de l’Olleria

• Chipi ha guanyat el segon premi del 14é concurs de composició de música festera Francesc Cerdà de l’Olleria. • Moltes de les seues composicions han sigut interpretades en fases finals de diferents concursos, com per exemple, Alcoi, Villena, Alzira i Albaida

Alfonso Yépez Santamaría, conegut al món de la música com a “Chipi”, ha guanyat el segon premi (dotat amb 1.000 €) del 14é concurs de composició de música festera Francesc Cerdà de l’Olleria.

Chipi és l’actual director de l’escola de la Unió Musical d’Alcoi i de la seua banda jove. Moltes de les seues composicions han sigut interpretades en fases finals de diferents concursos, com per exemple, Alcoi, Villena, Alzira i Albaida.

La marxa mora (que actuava baix el lema “Urip-mora” i que portarà per títol definitiu “Shaqiqa”) està dedicada a la germana de l’autor, Anna Yépez, professora de flauta i membre de la UMDA i l’OSA.

La fase final d’aquest concurs es va realitzar al Teatre Cinema Goya de l’Olleria amb les interpretacions de la banda SEM Santa Cecilia de l’Olleria sota la direcció de Ramón García.

Al concurs, on es van presentar 17 marxes mores, es van interpretar les 4 finalistes (les que el jurat tècnic va considerar que eren les millors, jurat format per, entre altres, Rafa Mullor i Victor Vallés) i es van repartir 3.750 € en premis. El primer premi va ser per al compositor Azael Tormo.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *