foradia pressupostparticipatiualcoi

Falta de manteniment i deteriorament de l’enramada de festes

• "Un element fonamental de la nostra festa, des de fa anys no està sent conservada adequadament, en especial les parts de fusta que hi ha al tram de la plaça d’Espanya" • Ivorra demana al govern de Toni Francés que “es posen mans a l’obra per evitar el deteriorament de l’enramada i a l’any que ve puguem tindre una enramada digna"

Falta de manteniment i deteriorament de l’enramada, especialment en el tram de la plaça d’Espanya, ho comunica Compromís, qui afirma que “hem observat que l’enramada de festes, un element fonamental de la nostra festa, des de fa anys no està sent conservada adequadament, en especial les parts de fusta que hi ha al tram de la plaça d’Espanya”.

No sols hem de preocupar-nos si hi han talls a l’entrada o si el capità i l’esquadra és millor que l’any passat, si tenim festes de prestigi internacional cal que l’ajuntament, en la part que li correspon, es preocupe de donar la imatge d’excel·lència que exigim a les nostres festes” declara el regidor Màrius Ivorra.

Enguany l’enramada compleix 33 anys, des de Compromís pensen que “ja estaria bé fer un bon manteniment i assegurar la seua durabilitat altres tants anys. Mantenir i conservar és molt més econòmic que fer-les de nou”.

Per aquests motius, Ivorra demana al govern de Toni Francés que “es posen mans a l’obra per evitar el deteriorament de l’enramada i a l’any que ve puguem tindre una enramada digna de la nostra festa. I es planifique i consensue el manteniment anual de l’enramada amb la resta de partits, d’ara endavant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *