foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia acull l’exposició “831 Truffaut”, de Paula Bonet

• Es tracta d'un homenatge il·lustrat al cineasta francés François Truffaut i a un fragment de la seua filmografia • La mostra forma part de les exposicions especials que la regidoria de Cultura ha preparat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana de Gandia

Inaugurada a Gandia l’exposició831 Truffaut“, de Paula Bonet. Panells de gran format, il·lustracions, textos originals, així com llibres i documents conformen aquesta exposició de la il·lustradora valenciana, que es pot visitar fins al al 24 de març, a la sala d’Exposicions Coll Alas.

Es tracta d’un homenatge il·lustrat al cineasta francés François Truffaut i a un fragment de la seua filmografia; és la plasmació de com Truffaut sabia transformar en art tot allò que l’angoixava o esglaiava.

La xifra que funciona com a títol del llibre de Paula Bonet, coincideix amb el nom de la novel·la de Maurice Leblanc a la qual François Truffaut homenatjava constantment en les seues pel·lícules, amagant el nombre 813 en qualsevol racó de l’escena com a part de la mateixa.

La mostra forma part de les exposicions especials que la regidoria de Cultura ha preparat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana de Gandia, al costat de les de Patrimoni Gandia, ja inaugurada, i les previstes per a les pròximes dates, com “l’Esplendor de Ducat“, dedicada a Maria Enríquez o la de “Memòria de la Modernitat“, de la Diputació de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *