foradia subscriutegrat

Els joves d’Alcoi proposen usos i equipaments per a la Colònia d’Aviació

• Parcs amb serveis d’oci i equipaments culturals i esportius són algunes de les propostes que els joves alcoians realitzen • Jocs a la moda com el paintball, jocs electrònics i de taula, una tirolina, una escape room, festes temàtiques...


Parcs amb serveis d’oci i equipaments culturals i esportius són algunes de les propostes que els joves alcoians realitzen per al futur ús públic de la Colònia d’Aviació.

Hohan fet en un taller en el qual van participar més de 30 alumnes de 17 centres escolar alcoians, organitzats al Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA).

En concret es van realitzar propostes per al disseny de la Colònia d’Aviació (parcs adaptats, amb tot tipus de serveis), dels equipaments culturals (biblioteca, teatre, cinema, galeria d’art…) i esportius (canxes, rocòdrom, piscina…). També per al tipus d’activitats que volen: jocs a la moda com el paintball, jocs electrònics i de taula, una tirolina, una escape room, festes temàtiques (Nadal, Carnestoltes, Halloween…), etc.

Els responsables de l’activitat asseguren que en aquests tipus de taller s’utilitzà una metodologia deliberativa per facilitar que els participants expressaren les seues necessitats, reflexionaren col·lectivament i arribaren a consens.

Aquest taller se suma als realitzats amb els residents de la Colònia i amb els veïns de la zona, representats per les associacions de veïns de Santa Rosa i Els Clots. Amb la informació rebuda es redactarà un informe de propostes que seran posteriorment validades per l’equip tècnic de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *