foradia subscriutegrat

Les Platafomes de la Dependència continuen treballant perquè es compleixca la Llei

• Control i supervisió perquè tots els pobles i comarques facen les oportunes valoracions de dependència i s’agilitzen els expedients. • “Reivindicar a l'actual Govern del Partit Popular que retire totes les retallades en drets i serveis que va establir Mariano Rajoy en 2012"

Control i supervisió perquè tots els pobles i comarques facen les oportunes valoracions de dependència i s’agilitzen els expedients. Aquest és un dels treballs les Plataformes per la Defensa de la Llei de la Dependència del País Valencià.

En l’última reunió que han mantingut han acordat continuar fent la tasca de supervisió i control i que “es contracte tot el personal per al qual els ajuntaments han rebut finançament des del govern autonòmic i es reduïsquen els terminis d’atenció als departaments municipals que en molts casos estan col·lapsats i arriben a ser de diversos mesos”.

En aquest sentit, tots els assistents han deixat de palés el seu compromís de seguir treballant conjuntament “per construir un futur millor per a les persones en situació de Dependència”. Al mateix temps, s’han mostrat en tot moment ferms per “reivindicar a l’actual Govern del Partit Popular que retire totes les retallades en drets i serveis que va establir Mariano Rajoy en 2012 i sense més demora procedisca al compliment i correcta aplicació de la Llei de Dependència”.

Les plataformes han anomenat a Antonio LLàcer Escriche com a nou coordinador del País Valencià, qui substituirà a Mari Carmen Prats Ruiz, a la qual han agraït “l’esforç i la dedicació en aquests anys”.

Per altra banda, les plataformes convoquen a tota la ciutadania a participar en les Jornades de Dependència i Serveis Socials que es celebraran els dies 5 i 6 de març a la Universitat d’Alacant. En elles es compta amb ponents com: la Directora General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència de la Generalitat, Mercè Martínez i Llopis; Natalia Vila Torres, Membre de l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials d’Espanya i de l’Observatori Estatal de la Dependència; Francesc Xavier Uceda i Maza, Delegat del Consell per al Model Social Valencià i Sandra Casas Molina, advocada experta en Serveis Socials i Sistemes de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *