foradia camaraalcoi

El Gratis i la fluïdesa d’informació entre Les Muntanyes

• El periòdic El Gratis vol contribuir a aquesta fluïdesa d'informació, no a soles entre la ciutadania de la seua localitat, Alcoi, sinó entre empreses, habitants i institucions de totes Les Muntanyes

Les idees es generen amb informació i els projectes amb idees. Quan n’hi ha fluïdesa d’informació n’hi ha generació d’idees; i quan n’hi ha idees n’hi ha possibilitats de creació de projectes i iniciatives innovadors i útils per a les societats, tan necessaris en aquest moment de la història.

El periòdic El Gratis vol contribuir a aquesta fluïdesa d’informació, no a soles entre la ciutadania de la seua localitat, Alcoi, sinó entre empreses, habitants i institucions de totes Les Muntanyes que envolten a les nostres Comarques Centrals.

Amb aquesta filosofia de rerefons, aquesta quinzena hem parlat amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui ens ha assabentat de tota l’actualitat del seu municipi. I de pas, que en Gandia també coneguen què succeeix a Alcoi i els nostres voltants: fluïdesa d’informació.

Aterrant en Alcoi, per ressenyar un parell de peces periodístiques: una entrevista a la Junta per la Defensa del Benestar Animal d’Alcoi, que ens assabenten de tota l’actualitat i els arguments en contra de la regulació de l’ADN dels gossos. Altra entrevista interessant, a Santi Carbonell, alferes moro per la filà Magenta, qui ens comenta la seua experiència i els detalls del seu boato.

Fluïdesa d’informació, també perquè els nostres lectors puguen conéixer i contactar als professionals i serveis que col·laboren amb nosaltres, i d’aquesta manera donar eixida a qualsevol necessitat o iniciativa. Com sabeu, en podeu trobar un exemplar d’El Gratis a qualsevol papereria o comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./

9octubre


Una resposta de El Gratis i la fluïdesa d’informació entre Les Muntanyes

  1. Guerau ha dit:

    És discutible que La Costera i Xàtiva formin part de les Comarques Centrals. Més bé formarien part de l’anomenada Regió de València. A part, ja hi ha molts diaris en valencià que parlen conjuntament de la Costera i Vall d’Albaida (L’informador, en paper i digital, Comarcàlia, etc.). Sí que és més interessant, en canvi, informar de la Marina Alta i la Baixa, que estan menys cobertes en la nostra llengua i que sí que són de sempre part de les CCV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *