foradia subscriutegrat

Diego: “amb el carril bici, Alcoi avança en salut i benestar”

• Diego és una de les persones que ha votat als pressupostos populars per la realització del carril bici • En termes generals, Diego considera que Alcoi està veient com el seu Govern està fent diferents accions que, a poc a poc, fan evolucionar la ciutat

Alcoi continua instal·lant la seua ruta perquè les bicicletes puguen transitar la ciutat d’una manera més segura. Ho faran per un carril bici que connectarà, Zona Nord, per una banda, amb el Viaducte, i per l’altra, amb Batoi i la Via verda.

Aquesta ha resultat una mesura polèmica entre els ciutadans en quant l’opinió dels veïns. Eixim al carrer per a comprovar de primera mà algunes opinions al respecte.

Diego és una de les persones que ha votat als pressupostos populars per la realització del carril bici, “he estat vivint en grans ciutats, com són València o Barcelona, on el carril bici és una realitat que funciona des de ja fa tems”.

Per a Diego, “amb el carril bici, Alcoi avança en salut i benestar, segons la mitjana de la Unió Europea, Alcoi supera els nivells de contaminació que ha de tindre un municipi, amb el carril bici es fomentarà més la utilització de la bici i la gent gastarà menys el cotxe, baixarà el nivell de contaminació”.

En termes generals, Diego considera que Alcoi està veient com el seu Govern està fent diferents accions que, a poc a poc, fan evolucionar la ciutat, i el carril bici, en aquest sentit, és una d’aquestes accions.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *